.

.

SURIEEN Vadászat 20GA Red Dot Lézer Unalmas Látvány Taktikai Patron 20-as Lézer Unalmas Látvány Boresighter Kaliberű Puska/Gun/Pisztoly

SURIEEN Vadászat 20GA Red Dot Lézer Unalmas Látvány Taktikai Patron 20-as Lézer Unalmas Látvány Boresighter Kaliberű Puska/Gun/Pisztoly

vásárlói vélemény:

HUF 2122.00 -41 %
HUF 3596.40
Áruk
Hozzáférhető a megrendeléshez


SURIEEN Vadászat 20 GA Red Dot Lézer Unalmas Látvány Taktikai Patron 20-as Lézer Unalmas Látvány Boresighter Kaliberű Puska/Gun/Pisztoly
Jellemzők 100% vadonatúj, jó minőségű. A Termék pontosan úgy tervezték, hogy illeszkedjen a kamrába, biztosítva, pontos, következetes lézer igazodás a bore. Tökéletes vadászok, versenyképes/szabadidős versenyzőket, illetve a bűnüldöző. Takarítson meg időt, pénzt, frusztráció. Kényelmes, pontos, könnyen használható. Kompakt, könnyű, tartós. Típus : Látható Piros Lézer. Működés : Be/Ki Kupakot Lézer. Akkumulátor : 3 x AG13/LR44 (tartozék). Lézer hullámhossz : 635-655nm. Teljes Hossz : 58.62 mm (2.31" kb). Hosszúság : 16.95 mm (0.67" kb). Szín : Piros. Hogyan kell használni : Kapcsolja be az unalmas látvány elforgatásával alján unalmas sighter az óramutató járásával megegyező irányba. Helyezze a lézer a kamrába, mintha egy normális kört. Helyezze a pont a cél fronton. Igazítsa a látnivalók célkeresztjébe, vagy pont a tervezett helyszínen. Onnan, beállíthatja, hogy a hatálya alá, vagy a látnivalók anélkül, hogy valaha is pazarolja a lőszert! Kapcsolja ki szült sighter elforgatásával alján egység óramutató járásával ellentétes irányba, amíg a pont már nem jelenik meg, vagy vegye ki az akkumulátorokat teljesen a leghosszabb akkumulátor élettartamát.
A csomag Lista : Lézer Unalmas Sighter X 1 pc még az ag3 LR41 Elem X 3 db Felhasználói Kézikönyv X 1 pc Megjegyzés : NEM Lakossági Doboz. Csomagolt Biztonságosan Bubble Bag.
Szállítási Szabályzat
Mi a Hajó, hogy Világszerte.
Mi a hajó, hogy alipay megerősítette, CSAK cím. Kérjük, ellenőrizze, hogy a cím alipay illeszkedik a szállítási címet, mielőtt fizetni.
Elem lesz küldött ki a Légi posta 24-48 üzleti óra után elszámolt fizetési (kivéve a hétvégén & holiday).
Érkezés ideje (becsült) :
* Egyesült Államok/Egyesült Királyság/Ausztrália/Kanada : 14-21 munkanap(18-29 nap).
* Németország/Franciaország/Spanyolország/Kelet-Európa : 18-25 munkanapon(24-35 nap).
* Egyéb országok : 25-35 munkanap(35-49 nap).
Szállítási idő csak becsült, s nem garantált. Ha nem tétel után 60 napon belül , kérjük, vegye fel velünk a megoldása.
A tömeges vásárlások súlya alatt 2kg, lehet, hogy ajánlatot KIFEJEZETT, mint az alábbi :
EMS általában 7-10 munkanapon belül megérkezik.
DHL, UPS, a Fed Ex, a TNT rendszerint 5-8 munkanapon belül megérkezik.
Fizetési Mód
Elfogadjuk, Alipay. Minden hitelkártyát elfogadunk keresztül, biztonságos fizetési processzor LETÉTI. A legjobb módja annak, közvetlen, online fizetés, megadhatja magát. Ha szeretné, hogy más fizetési feltételeket, kérjük, tudassa velünk, mielőtt helyet érdekében.
Fizetési kell kapott számított 7 napon belül a megrendelés, illetve a megrendelés érvénytelen lesz, vagy törölt a rendszer.
Ha vettem volna több elem tőlem, akkor küldj egy fizetés minden elem, ahelyett, hogy fizet nekik külön-külön. Amikor kattintson a Fizetés gombra, a rendszer automatikusan érzékeli, hogy vannak más elemek is vásárolt tőlünk fogja össze őket a felülvizsgálat.
Politika Vissza
Minden értékesítés minősül végleges.
Ha árut kapott, hibás, vagy sérült a hosszú tranzit, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, szabadon. Adunk egy kielégítő megoldás AZONNAL.
Ha más okból akarsz, hogy a hajó vissza nekünk, ön lesz a felelős a visszatérő szállítási díj, valamint elküldjük a csere után megkapta a visszatért elem.
Hagyjuk POZITÍV VISSZAJELZÉST kézhezvételét követően az elszámolt teljes fizetés. Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, ha nem elégedett a tétel után kapja.
Ha elégedetlen vagy bármilyen ok miatt, kérlek, ne légy gyors, hogy hagyj egy ALACSONY DSR (KEVESEBB, mint ÖT CSILLAG) vagy Semleges/Negatív Visszajelzést. Forduljon hozzánk megoldására bármikor. Igyekszünk a legjobb, hogy az ön számára legjobb megoldást, AZONNAL. Kérjük, legyen magabiztos velünk.
Komoly Vevő Csak! Kérem, helyezze érdekében, csak akkor, ha elfogadja a feltételeket.
Lépjen Velünk Kapcsolatba
E-mail/vatera piacterén üzenet prioritását az ügyfélszolgálat.
Ha nem kapsz választ 1-2 munkanapon belül, kérjük, ellenőrizze az Üzenetet, ha az e-mail szolgáltató túlságosan agresszív spam szűrő blokkolja a vatera piacterén e-maileket. Kérjük, e-mail minket ÚJRA.

Tulajdonságok

Márka Név:
SURIEEN
Kimeneti Teljesítmény:
1-5mW
Típus:
unalmas látvány
Modell Száma:
Vadászat Boresighter
Illik:
20 GA Puska.
lézer típus:
Látható Piros Lézer.
teljes hossz:
58.62 mm
Powered :
3 x még az ag3LR41 (tartozék).
Vadászat Lézerek:
Vadászat Lézer Unalmas Látvány

A kategória legjobb ajánlatai