.

.

Zebra SARASA JJ15 Klasszikus Sötét Színű Zselés Toll 5 db/Szett

Zebra SARASA JJ15 Klasszikus Sötét Színű Zselés Toll 5 db/Szett

vásárlói vélemény:

HUF 2681.00 -29 %
HUF 3774.60
Áruk
Hozzáférhető a megrendeléshez

Zebra SARASA JJ15 Klasszikus Sötét Színű Zselés Toll 5 db/Szett
Üzletünkben politika :
Kérjük, ellenőrizze, hogy a cím adatok helyesek, beleértve a név, cím, irányítószám, telefonszám, Az orosz vásárlók kell adnia teljes nevét, valamint magyar címét, a címet információ nagyon FONTOS, ha a csomag nem kézbesíthető, mert a cím problémát, mi nem tehető felelőssé, illetve nem téríti pénzt.
1. Szállítás :
Küldjük ki a terméket, miután a fizetés mellett a vatera piacterén biztonsági értékelés. A legtöbb termékek által küldött China Post, vagy Singapore post, az amerikai vásárlók, küldünk ki epacket, adunk az alábbi szállítási idő szükséges a hivatkozás :
USA-ban(a epacket) : 6-20 napon belül teljesíteni.
Nyugat-Európai, illetve Kanada : 7-30 napon belül teljesíteni.
Kelet-Európai, illetve Oroszország : 12-40 napon belül teljesíteni.
Japán, Dél-Korea, Szingapúr, Malajzia : 7-30 napon belül teljesíteni.
Közel-Kelet : 12-50 napon belül teljesíteni.
Brazília, Dél-Amerika : 20-60 napon belül teljesíteni.
A fenti szállítási idő az utalás csak a kézbesítési idő a posta nem stabil, néha gyorsabb, mint az az elvárás, néha hosszabb időt vesz igénybe, mint a várakozás. Ha kell, a termék azonnal, akkor választhat, futár(Fedex, UPS, EMS, stb.).
2. Kommunikáció :
Ha bármilyen probléma, hogy a termékeink, kérjük, küldjön üzenetet nekünk, hogy vizsgálatot, mi válaszolunk, amint lehetséges.
3. Miután értékesítési :
Ha a termékek kapott bármilyen probléma, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, amint lehetséges, igyekszünk megoldani a problémát, amíg az elégedettség, a vita nem egy jó módja annak, hogy megoldja a problémát, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, mielőtt emelni vita.
4. Vissza a terméket :
egy. Igyekszünk a legjobb, hogy a kínálat a termékekre van szüksége.Mi megtérítése pénzzel, ha már vissza a terméket kapott követő 7 napon belül számlát.
b. Bármikor, amikor akarod, hogy vissza a terméket, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, először is, mi biztosítja a küld vissza önökhöz.
c.A visszaküldött termék eredeti állapotban lehet értékesíti.
d. A vevőnek nem kell elviselni a szállítási díj küldeni a terméket vissza hozzánk, nem fogadjuk el áruszállítás gyűjteni csomagot.
5. Visszajelzés :
Köszönjük a támogatást, illetve az üzleti, ha megfelelnek a terméket, illetve a szolgáltatást, kérjük adja meg az 5 csillag visszajelzés. Köszönöm, minden jót kívánok!!

Tulajdonságok

Típus:
zselés toll
Anyag:
Műanyag
Modell Száma:
SARASA
Zselés Toll, Tinta Típusa:
Gél-Ink
Használat:
Iroda & Iskola Toll
Törölhető Vagy Nem:
No
Az Írás Pont:
0,5 mm

A kategória legjobb ajánlatai