.

.

Új érkezés lány, a nők pedig profi balett tütü színpadon peroformanceb balett-tánc, jelmez balett tütü

Új érkezés lány, a nők pedig profi balett tütü színpadon peroformanceb balett-tánc, jelmez balett tütü

vásárlói vélemény:

HUF 9180.00
Áruk
Hozzáférhető a megrendeléshez


Tánc Kedvenc egy gyári készletek tütüben, mindenféle tánc, jelmez, harisnyát, 2009-től.
A gyűjtemény Gyerek, Tánc, jelmez, a balett, jazz & érintse meg a Táncot. Mind a magas minőségű, egyedi design, más szövet, dekoráció.
Cikkszám. : 18010 Új érkezés lány, a nők pedig profi balett tütü színpadon peroformanceb balett-tánc, jelmez balett tütü
Elérhető méret :
Gyerek méret : XSC, SC, MC, LC, XLC, XXLC
Felnőtt méret : SA, ANYA, LA, XLA, XXLA Csomagolás : Ha a vevő dönt, EMS szállítási módon elküldjük a tutu egy karton dobozban, amely biztonságosan tartsa a tutu formában. Ha a vevő válassza ki a China Post Regisztrált Air Mail vagy e Packet (csak MINKET vevő válassza ezt a szállítási módot) , a tutu lesz csomagolva egy műanyag zacskóba, majd a szállítási költség alacsonyabb lehet, mint az EMS-t.
Mivel pár táncos jelmez raktáron, nagyon fontos, hogy jegyüket előre. Során "csúcsidőben" (Március vége, hogy június végén, július elején December) megrendelések több időt, mivel a nagy mennyiségű munka, mi a tapasztalat. Azt tanácsoljuk ügyfeleinknek, hogy rendeljen legalább 25 40 nappal az előadás előtt. Van egy ünnep, a Kínai Új Év általában közepétől Január végéig, Február, így megrendelés 2 hónappal korábban meg kell, hogy használja a tütüben.
Az 5 csillagos minősítés az állítás pedig bátorítást, hogy minden erőfeszítést a gyári munkások, valamint a vezérkar. Nagy népszerűségnek örvend.

Tulajdonságok

Méret:
XSC, SC, MC, LC, XLC, XXLC, SA, MA, LA, XLA
Tánc Típus:
Balett
A nemek közötti:
Nők
Márka Név:
Tánc Kedvenc
Anyag:
Spandex
Modell Száma:
18010
Tánc Besorolás:
Balett ruha, lady balett tütü
Tánc Típus:
Balett, Kortárs & Lyrica ruha
szín:
Fehér/Piros
A nemek közötti:
lány

A kategória legjobb ajánlatai