.

.

alumínium erősítő alváz / Elektronikai Eszköz ház / Power shell / ERŐSÍTŐ Burkolat / case / DIY doboz (69.8* 23.6*110 mm)

alumínium erősítő alváz / Elektronikai Eszköz ház / Power shell / ERŐSÍTŐ Burkolat / case / DIY doboz (69.8* 23.6*110 mm)

vásárlói vélemény:

HUF 3364.20
Áruk
Hozzáférhető a megrendeléshez


Kedves barátom,Köszönöm, hogy látogasson el üzletünkbe!!
1 : A nevét, mennyiség : alumínium erősítő alváz / Elektronikai Eszköz ház / Power shell 2 : Különleges szerkezeti méretek : Külső méretek : szélesség : 69.8 mm . Magasság= 23.6 mm . Mélység = 110mm /60mm. (Nem tartalmazza az elülső, mind a hátsó panel vastagság) Az Elülső panel : Vastagság : = 1,5 mm . A Hátsó panel : Vastagság : = 1,5 mm . Részletes Méret : : Egy típusok : 110mm; B típusú : 60mm; ( Ha a vásárlás, kérem, adja meg a követelményeknek. ) 3 : Termék Leírás : 1 : Gyönyörű kivitelezés , gyönyörű. Professzionális audio spray folyamat , a teljes folyamat osztály. 2 : Tökéletes ötletek, elképzelések. CNC megmunkálás.Rajz oxidációs kezelés. 3 : Egyedi, elegáns megjelenés .Termékek, hogy hozzon létre egy új vizuális kép . 4 : felületkezelés : oxidáció, Homokfúvással / Rajz . 5 : Alapanyagok : 6063-T5 extrudált alumínium profilok ipar . 6 : a termék szerkezete : Integrál. 7 : Szín : Ezüst, fekete . ( Ha a vásárlás, kérem, adja meg a követelményeknek. ) 8 : Termékek testre szabható ,a Változás, a mélység, a dimenzió .Több, mint 100 határozza meg . 9 : kérheti a nyitó .Növekedés 5 dollárt ! 4 : a Vásárlók kell olvasni : 1 : Kérjük, tüntesse fel a különleges követelményeknek, különben nem vállal felelősséget! 2 : a Termék viseli erősítő shell, nem tartalmaz belső alkatrészek. 3 : megkönnyítése érdekében transzfer, Szétszedni a gépet, a vásárlók saját csomagolás. 4 : Egy készlet súlya 0,16 kg. Annak érdekében, hogy a közlekedésbiztonsági Után csomagolási súly 0.3 kg .
5 : Termék Kép :
Utángyártott kötelezettségvállalások :
1 , Az elkötelezettség, hogy az eladó az áru 100% - os feddhetetlen biztosítékot,ha bármilyen kérdése van a termékekkel ,kérjük lépjen kapcsolatba velünk, az gyakorlatilag 24 órás online ügyfélszolgálat majd türelmesen válaszolni!
2, Ha nem elégedett a termékeink , kérje visszatérítési vagy csere. Mi aktívan koordinálja, illetve feldolgozni a kérelmet. Ha a termék nem működik , akkor teljes visszatérítést. De szükséges, hogy a vevő, hogy vissza a terméket a fejlett áruszállító, mi visszatérítjük a áruszállító fizetni után pedig, amely igazolja a termék állapota.
A jel :
Kérjük, végezzen ellenőrzést, mielőtt aláírja, hogy ellenőrizze a részek száma hiány vagy ellentmondás , stb. ; Ha így van, kérjük, írjon nekünk a kapcsolat részleteit a kifejezett parancsot .

Tulajdonságok

Csomag:
Igen
Maximális Teljesítmény Csatornánként:
75w
Modell Száma:
DIY
Márka Név:
kaolanhon
Típus:
Mini Amplifier

A kategória legjobb ajánlatai