.

.

BIZTOSÍTANI lélegeztető gáz maszk Egyetlen doboz Gyakorlati típus kémiai gáz maszk Szerves gáz Festmény gáz maszk, légzésvédő

BIZTOSÍTANI lélegeztető gáz maszk Egyetlen doboz Gyakorlati típus kémiai gáz maszk Szerves gáz Festmény gáz maszk, légzésvédő

vásárlói vélemény:

HUF 2022.00 -25 %
HUF 2697.30
Áruk
Hozzáférhető a megrendeléshez


Elsősorban a feldolgozóipari termelés légzőkészülék, AZ a globális értékesítése az áruház, a márka minőségbiztosítási! Nálunk a legkedvezőbb áron, szívesen veszek nagy mennyiségben, van egy kellemes akciós ár! Kérjük, küldjön E-mailt a tanácsadó! Kínálunk a különböző közlekedési módok, a szállítás, postai, kereskedelmi futár, stb.
Mi a hajó, hogy a világ többi része, ha nem tudsz választani a szállítás az országot, kérjük, küldjön egy e-mailt a tanácsadó!
Az értékesítések száma : 1 DB maszk / zsák
:
Alkalmas kémiai, olaj, festék, műveletek, gyógyszerészeti, autógyártás, növényvédő szerek, valamint egyéb toxikus helyeken, mint például a festés, a savas kezelés, festék, gyógyszerészeti, kémiai kezelés, hegesztési műveletek is alkalmazni kell;
Szűrő funkció : a védelem, szerves gázok, vagy gőz, mint a benzol, illetve a homológok, anilin : benzin, aceton, szén-diszulfid, alkoholok, éterek, klór, szén-tetraklorid, trichloromethane, metil-bromid, Nitrobenzene, nitroalkane.
1. Kiváló minőségű márka maszkok, könnyű súly, egyszerű használat, hosszú távú viselet.
2. Speciális orvosi szilikon anyag, könnyű, egészséges, puha, kényelmes, anti-aging.
3. Könnyen szétszerelhető, könnyen tisztítható, harapás közel, nyugodt lehet használni.
4. fejét karika fej alakú kialakítása, amely alkalmas a legtöbb ember visel az első típus, inkább rugalmas, tartós.
Az orosz vásárlók, kérjük, vegye figyelembe,hogy A címzett Kérjük, írja a teljes nevét.a hajózási társaság kell a teljes neved, hogy küldje a csomagot.
Szállítás :
amikor megrendelését,kérjük válasszon egy szállítási módot, majd fizetni a rendje, beleértve a szállítási díjat .Meg fogjuk küldeni a tételeket 10 napon belül, ha a kifizetés megtörtént.Nem garantáljuk, szállítási idő, minden nemzetközi szállítmányok különbségek miatt a vámhatóság elszámolási alkalommal az egyes országok,amely befolyásolhatja, hogy milyen gyorsan a termék ellenőrzött.Kérjük, vegye figyelembe, hogy a vásárlók vagy a felelős minden további, vám, díjak,közvetítői díjak,illetékek,valamint az adók behozatalát az országba.A további díjakat lehet gyűjteni a deliery. Nem fogjuk visszatérítés a szállítási díjak visszautasította szállítás.A szállítási költség nem tartalmaz semmilyen inport adók,valamint a vásárlók felelős vámok.
Visszatér :
Mindent megteszünk, hogy szolgálja az ügyfelek a legjobb, amit lehet. Mi visszatérítjük önnek ha visszatér a tételek számított 15 napon belül a számla tételek bármely okból.Azonban a vevőnek kell győződjön meg róla, hogy az elemek visszatértek az eredeti állapot.Amennyiben az áru sérült vagy elveszett, amikor visszatért,a vevő lesz reponsible az ilyen sérült, vagy veszteség,mi meg nem adja a vevő a teljes vételárat.a vevő meg kell próbálnia, hogy a fájl igény a logisztikai cég, hogy visszaszerezze a költség, kár vagy veszteség.
A vevő felelős a szállítási díjak vissza az elemeket.
Garancia & Karbantartás :
Kínálunk az 1 hónapos ingyenes csere.Vásárló kérheti a kérelem csere számított 15 napon belül a számlát a termék.A vevőnek kell vissza a terméket az eredeti feltételek nekünk pedig fel kell tüntetni a szállítási költségeket, a megtérülést.
Azt is előírják, 6 hónapos ingyenes karbantartás.A vevőnek vissza kell a termék az eredeti feltételek nekünk pedig fel kell tüntetni a szállítási költségeket, a megtérülést.Ha bármely része van szükség, ki kell cserélni,a vevő is meg kell fizetni a költségeit, az egyes részeket ki kell cserélni.
Mielőtt visszatért a elemek,kérjük, erősítse meg a feladó, illetve a logisztikai módszer velünk.Után a tárgyakat, hogy a logisztikai cégnek,kérjük, küldje el nekünk a nyomon követési számot.Amint megkapjuk a tételeket,majd megjavítja, vagy kicseréli őket AZONNAL.
Visszajelzés :
Az elégedettség, pozitív visszajelzések nagyon fontosak számunkra.Kérem, hagyja el a pozitív visszajelzést, 5 csillag, ha teljesülnek a tételek vagy szolgáltatások.
Ha bármilyen probléma van a termékek vagy szolgáltatások,ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, mielőtt elhagyja a negatív visszacsatolás.Mi mindent megteszünk, ro oldja meg a problémákat, s az ön számára a legjobb ügyfélszolgálat.

Tulajdonságok

Márka Név:
Nyújt
Modell Száma:
légzésvédő maszk
Anyag:
Szilikagél
Szűrőanyag:
Aktív Szén
Stílus:
Rajta Stílus
Jellemzők:
maszk, légzésvédő gáz

A kategória legjobb ajánlatai