.

.

OHS Ustar 91623 Sebesség Nagy Sebességű Mini Elektromos Polírozó Gép Lakosztály Eszközök Modell Hobbi Jól Tartozék ó

OHS Ustar 91623 Sebesség Nagy Sebességű Mini Elektromos Polírozó Gép Lakosztály Eszközök Modell Hobbi Jól Tartozék ó

vásárlói vélemény:

HUF 4876.20
Áruk
Hozzáférhető a megrendeléshez

Ajánlott Szükséges Eszközök :
Ustar UA1623 Sebesség Nagy Sebességű Mini Elektromos Polírozó Gép Lakosztály Eszközök Modell Hobbi Tartozék Specifikáció - Gyártó : https : Ustar - Tartalmazza : Ustar UA1623 x 1 (PS : lásd a többi kép a részletes nézet)
Hozzászólások : apró alkatrészek Miatt okozhat fulladást okozhat, kérem, tartsa távol a gyerekeket Ez a Modell Eszközöket igényel technológia készségek működik. A termék ára nem tartalmazza a VÁMHATÓSÁG az ADÓT az országban
Arról, Szállítás : Az ajánlatok kerülnek elő a szállítás ingyenes (a kiválasztott országok)ajánlott légi levél, általában az 2 KG. Miután a rendelés kiszállítása, mindig lesz egy rövid késleltetés a követés információk frissítésének megkezdéséhez. Ellenőrizheti, hogy a nyomkövetési adatok a megrendelés állapotát. Azt is nyomon követheti a harmadik fél honlapján. ha nem ismeri. segítünk, hogy követni. Általában a helyi elosztó központ(a postáról) kell 10-15 nap(Európa, Ázsia),10-25 nap(Észak-Amerika,Ausztrália),30-60 nap(Dél-Amerika) a szállítás. ha nem kapni a csomag 30 napon át(Európai, Ázsiai),40 nap(Észak-Amerika,Ausztrália),60 nap(Dél-Amerika). kérjük, használja a nyomon követési számot, hogy megkapja a csomagot, a közel posta, hogy a fogadó címét. Kérjük, adja meg a pontos címet. vagy a csomag, nem kerül szállítási sikeres.
Lépjen Velünk kapcsolatba : lépjen kapcsolatba velünk a vatera piacterén üzenet rendszer, általában az üzenetet, majd így válaszolt : 1 munkanap. ha bármilyen problémája van, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, igyekszünk segíteni.Felveheti a kapcsolatot a vatera piacterén ügyfélszolgálat.
Arról, hogy A Raktáron : Mi is eladni a termékeket más platformon vagy a honlapon. így van egy kis esély arra, hogy a megvásárolt termékre van raktáron. általában felvesszük önnel a kapcsolatot 1-2 napon belül. Kérem törölni a sorrendben kérjük. annyira, hogy bocsánatot kérjek a hiba. ha ez történt veled. annyira bocsánatot kérni. kínálunk önnek egy kedvezmény, vagy kupon, hogy megmutassuk a tekintetben, hogy te. használhatja a következő vásárlás. köszönöm a megértését.
Egyéb Politikák : Komoly Vevő Csak! Kérem, helyezze érdekében, csak akkor, ha elfogadja a FELTÉTELEKET.

Tulajdonságok

Márka Név:
Narancs Hobbi
Korosztály:
> 8 éves
Típus:
Modell Hobbi Lakosztály Eszközök
A nemek közötti:
Unisex
Modell Száma:
UA1623
Figyelmeztetés:
Fulladásveszély,8+
Mérleg:
NO
A téma:
Modell Eszközök
Anyag:
fém & műanyag

A kategória legjobb ajánlatai