.

.

ÚJ 2DB 2.15 m prizma pole LEICA mérőállomás PRIZMA Svájci stílusú tipp

ÚJ 2DB 2.15 m prizma pole LEICA mérőállomás PRIZMA Svájci stílusú tipp

vásárlói vélemény:

HUF 28836.00 -11 %
HUF 32400.00
Áruk
Hozzáférhető a megrendeléshez

ÚJ 2.15 m prizma pole mérőállomás Svájci stílusú tipp
(2 DB)
Leírás :
A Max Magas : 2.15 m
Min Magas : 1.30 m
Teljesen kihajtott Hossz : 2150mm / 7 Ft mindkét oldalon. (kérjük, ellenőrizze a mellékelt képet.)
Fej típusa : Leica típus prizmák
Tartalmaz : 2 DB
2.15 m PRIZMA PÓLUS + TÁSKA
szállítás
Megszervezzük szállítás 48 Órán belül fizetés után törlődik, kivéve az ünnepeket.
-Csak az a hajó, hogy a megerősített által megadott címre Pay Pal. Mielőtt fizetni, kérjük, ellenőrizze, hogy a cím a Pay Pal megegyezik a címet szeretné, hogy a hajó. Ha nem, kérjük, tudassa velünk, mielőtt azt küldte a csomagot, vagy mi nem lesz felelős semmilyen veszteségért. remélem, megérted.
A vásárlók :
1 : Mint egy új ebay-en eladó, kérem tisztelettel a törekvés, Ha megnyeri a tétel, kérem, fizesse ki az összeget, a győzelem 3 napon belül. ha nem, akkor küldj egy mail, hogy emlékeztesselek. Köszönöm az együttműködő én harmónia szépen!!!!!
2 : kérem, hagyjon minket a pozitív visszajelzés után megérkezett a csomag elégedettek. mint tudod, minden eladó keményen dolgozik a pozitív visszajelzést. mi is ezt fogjuk tenni, amint tudjuk is.
3.Ha bármilyen egyéb kérdése van, kérjük, írjon nekünk, mielőtt elhagyja a negatív visszacsatolás. Elhagyja a negatív visszajelzést nem oldja meg a problémákat. Közötti kommunikáció az eladó, sem a vevő fontosabb, hatékony, mint így egy negatív visszacsatolás.
4.Mindent megteszünk, hogy tartsa a kapcsolatot a tranzakció során, ha bármilyen, ezzel kapcsolatos kérdés a lista elem, kérjük, ossza meg velünk, mi van benne, mi lesz a megállapodás, hogy megoldja a problémát.

Tulajdonságok

DIY Kellékek:
Elektromos

A kategória legjobb ajánlatai