.

.

- os, Kézzel festett, Modern Wall Art Absztrakt Kézzel készített olajfestmény, Vászon Wall Art Kép, 5 db/szett Ebédlő Berendezés

- os, Kézzel festett, Modern Wall Art Absztrakt Kézzel készített olajfestmény, Vászon Wall Art Kép, 5 db/szett Ebédlő Berendezés

vásárlói vélemény:

HUF 6880.00 -15 %
HUF 8094.60
Áruk
Hozzáférhető a megrendeléshez


Üdvözöljük a galériában
Méret :
5 DB/SET 12x16 = 25cmx60cm-1db,20cmx50cm-2db,30cmx40cm-2db 16x20 = 30cmx70cm-1db,20cmx60cm-2db,40cmx50cm-2db (1 hüvelyk = 2,54 cm ) További vászon határ 3-4cm stretching, ha kell, más méret,akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, közepes : Kézzel Festett Vászon, Részletek : 100% - Ban Kézzel Festett olajfestmény, Vászon. Kifeszített : Nincs fa keretben. nem nyúlik. Nem kész lógni Szabott Szolgáltatás :
Igen testre szabhatja a fényképek vevő akarod nagykereskedelmi üzleti festmények, lépjen velünk kapcsolatba Most! Mivel politikai határ, több kézzel festett galéria neked, hogy choo
remélem, neked is boldog üzleti velünk,amikor kapott,ha minden rendben van, remélem, nem csak jó visszajelzéseket ,remélem, több becsületes üzleti,thx~! SZÁLLÍTÁSI, KEZELÉSI & FIZETÉSI INFORMÁCIÓK Szállítási Költség
Csomagot szállítjuk ki belül
1-3 munkanapon daysupon a vételár megfizetése, a via Nemzetközi Registerred Postai Air Mail, szállítási határidő körül 7-19 munkanapon belül.
Rendelés Nyújtó Szolgáltatások
Általában szállítani a festményt, hengerelt belsejében egy speciális csövet.
bár tudjuk húzni a festményt egy fából készült tábla, így készen kell akasztani a falra.
Ha kell nyújtanom, hogy a fa keret, meg kell fizetni az extra díja. Kérjük, lépjen kapcsolatba velem.
Rendelés Nyújtó Szolgáltatások
szállítási módot, hogy Kifejezze Szolgáltatás (EMS/DHL/UPS/Fed Ex), ingyenes, minden további díjak, 7-12 Munkanapon házhozszállítást.
Politika Vissza
1.Elveszett Tétel : Ha a tétel nem érkezik, mivel a hajózási társaság vagy az eladó hibája (Ritkán történik), vevő megkapja a teljes vételárat (Tétel ára + Szállítási díj), vagy a csere után a vevő választása.
2.Sérült Tétel : Ha egy sérült elem érkezik, mivel ok a szállítási folyamat, az időjárás, az egyéni ellenőrzés stb., vevő forduljon sellerand bizonyítékot nyújtanak a kár (egy megjegyzés : a légi fuvarozó, amely kimondja, hogy a kárt, valamint a digitális fényképek) 7 napon belül, miután megkapta a elemet. Kérjük, ellenőrizze az elem előtt figyelmesen írja a nevét, biztos, hogy elutasítja azt az elemet, ha a kártérítés nyilvánvaló, hogy a karton/cső. Vevő képes lesz jogosult a teljes vételárat (Tétel ára + Szállítási díj), vagy a csere csak akkor, ha a vevő kövesse a fenti utasításokat. Eladó a jogot, hogy tartsa a sérült elemet, ha javítható állapotban, vagy a vevő kap részleges visszatérítést, ha a vevő dönt, hogy javítsa meg a elemet.
3.Mégis : Ha vissza akar térni a festmény bármely más okból (pl. változások elme), a 20% - ot újra harisnya díj (alkalmazni, hogy a teljes fizetési beleértve a szállítási díj) kerül felszámításra, is elem visszatért kell az eredeti állapot, illetve 7 napon belül időkeret kézhezvétele után.
4.Egyedi Megrendelés : Általában nem tudjuk visszavenni elemek különleges parancsot, mint például egyedi méret, stílus, tartalom, stretching -, valamint az id szolgáltatás. Kérjük, lépjen kapcsolatba az eladó először, mielőtt visszahelyezné a rend, ha több aggodalomra ad okot.
5.A kommunikáció a legfontosabb : Bármilyen problémád lenne, kérdés, probléma, kérjük, lépjen kapcsolatba eladó első, meg tudjuk találni a kiutat a kölcsönös beleegyezést. Amennyiben a vevő hagyja negatív visszajelzést eladó önkényesen, lehet, hogy az eladó hajlandó foglalkozni a vevő tovább.

Tulajdonságok

Méret (Inch):
12X16, 16x20
Stílus:
Európa
Anyag:
Vászon
Típus:
Olaj Festmény
Modell Száma:
Absztrakt
Tantárgyak:
Absztrakt
Márka Név:
ZQTLYY
Támogatási Alap:
Vászon
A keret mód:
Keret nélküli
Keret:
No
Formában:
Multi-kép Kombináció
Közepes:
Akril
eredeti:
No
Technics:
Kézzel Festett
Ország/Régió Gyártása:
Kína
Típus/ Média:
Vászon/ Kézzel festett
Szaporodás Szoba:
Típus:
Kortárs
Forma:
téglalap

A kategória legjobb ajánlatai