.

.

Zsebében Szakmai Élező Kő Kerti Eszköz, Horog 2017 Három Szakaszban Kerámia Keményfém, Gyémánt Késélező

Zsebében Szakmai Élező Kő Kerti Eszköz, Horog 2017 Három Szakaszban Kerámia Keményfém, Gyémánt Késélező

vásárlói vélemény:

HUF 1566.00 -12 %
HUF 1779.30
Áruk
Hozzáférhető a megrendeléshez

Zsebében Szakmai Élező Kő Kerti Eszköz, Horog 2017 Három Szakaszban Kerámia Keményfém, Gyémánt késélező Csomag : 1x késélező Előre beállított karbidok élesítés nagyon unalmas élek gyorsan. Különleges alakú kerámia foglalat befejezni széleit élesítés fogazott penge. Gyémánt kúpos rod élezés recés, valamint a normál élek. Nagyon kompakt, könnyű. Akasztó lyuk a könyv.
A Zsebében Pal funkciók egy kinyitható, kúpos, kerek gyémánt bevonatú rod élezés recés, valamint a normál élek, előre beállított keményfém kések gyors helyreállítása tompa éllel, valamint a kifejezetten alakú kerámia kövek egy borotva-éles kivitelben. A keményfém kések, kerámia kövek visszafordítható, illetve cserélhető hosszabb élezés élet.
A Zsebében Pal intézkedések csak 3-1/2 cm hosszú, 1 cm széles, súlya pedig mindössze 1 uncia. Integrált akasztó lyuk teszi a könnyű hordozhatóságért. Mindig tisztítsa meg a hegyező egy nedves ruhával használat után, valamint a törölköző száraz. Ne öblítse le vízzel. Keményfém Kések : Állítsa be a Széle
A keményfém kések nyújt gyors él beállítás képesség unalmas, vagy sérült késeket. Ezek a pengék használatra tervezték az egyenes élek csak, vagy visszafordítható, illetve cserélhető. Kerámia Kövek : Befejezni a Széle
Kerámia kövek nyújt egy sima, fényes széle már éles kések majd fel lehet használni, a fogazott vagy normál pengék. Ők is visszafordítható, illetve cserélhető.

Tulajdonságok

Típus:
Sharpeners
Modell Száma:
Q2C0452
tanúsítási:
CE / EU
Metal Típus:
Rozsdamentes Acél
Funkció:
Az Öko-Barát
Márka Név:
TEUMI

A kategória legjobb ajánlatai