.

.

Magabiztos Megtévesztés által Jason Ladanye 1-4 -trükkök

Magabiztos Megtévesztés által Jason Ladanye 1-4 -trükkök

vásárlói vélemény:

HUF 2427.30
Áruk
Hozzáférhető a megrendeléshez

Magabiztos Megtévesztés által Jason Ladanye 1-4
DEMO :
Jason azt tanítja, tizenhat erőmű hatások a kifejezetten részletesen. Néhány hatások szükséges minimális készség, míg mások a speciális munkás. A hatások tartományban erős, gyakorlati mágia hatása, hogy szórakoztató szerencsejáték rutinok. Lövés lenyűgöző, nagy felbontású, ez a DVD egy must-volna súlyos kártya mágus.
"Ha azt írja le, hogy Jason a mágia a varázsló szemszögéből, számos feltételek akkor jut eszembe : alaposan átgondolt, szépen kidolgozott, de zseniálisan utasította."
- Darwin Ortiz
"Jason ötletek egy pakli kártya, mindig meg tudsz lepni! A képesség, hogy bolond, laikusok, DE a varázslók csak emeli a tehetségét."
- Joshua Jay
"Jason Ladanye egy új, izgalmas nemzetközi cardician akinek szenvedélye a tárgy csak a második, hogy a gátlástalan készség, dolgozott keményen. Ő hoz egy frissítő szempontból, hogy a tárgy - az anyag pedig a virtuozitás ragyog a nyers erő, energia."
- Michael Vincent
"Egy kiváló szakembernek, nagyon meghatározása hivatásos előadóművész."
- Andrew Wimhurst
"Jason Ladanye mestere a csel, fortély, valamint a kibúvót a kártya asztalnál."
- Jack Ács
Részletek : Tizenhat hatását, prémium anyagok (beleértve a két teljesítmény-csak a hatások), valamint három utility mozog tartalmazza a négy kötet. Teljes hossz : Hat óra.
**Hangerő 1**
A Gyors Változás Művész
Itt egy remek kezdés, sok vizuális mágikus ideértve a több szín változásokat követi a négy ász fordult a négy bubi.
Precíziós Ász
Négy ász három kijelölések elvesznek a különböző helyeken a pakliban. Miután néhány megkeveri, az ász csapda a beállításokat.
A Nagy Vak
Itt van egy csodálatos Texas Hold 'Em-bemutató. Az előadó jövendöl a flop, turn, river kártyát egy megkeverjük fedélzet -, illetve nyeri el a kezét egy erős kéz.
Hozza Le a Ház
Ez a legerősebb blackjack demonstráció, amit valaha láttam. Az előadó foglalkozik, négy alkalmas naturals a fedélzet csoszogott a közönség.
**2. kötet**
Ladanye Ambiciózus Kártya
Minden előadó úgy tűnik, hogy a saját verzióját ezt a hatást. Ladanye ez a verzió közelebb hozza a házat. Az egyik legtisztább, valamint legerősebb verzió valaha is elvégezni.
Misztikus Ellenőrzés
Az előadóművész ad lenyűgöző bemutató, hogyan tudja irányítani a kártya alatt egy shuffle.
A Játékos
Ez egy változata a szakadt, valamint felújított átültetés tette híressé, az David Williamson David Blaine. Jason átdolgozták a hatást, majd adtam egy gyilkos bemutatása. Ez a vendégség.
Előretörés
Itt van az egyik legerősebb aláírás transzferek valaha is tenni fog. Jason változata a klasszikus telek, át a kezdőbetűket az arc egy-egy kártyát, hogy az arca egy másik kártyát. Ezt a hatást fog nyitni a közönség.
**Hangerő a 3* -*
Szerencsés 50
Egy ötven dolláros fogadást tett, hogy a művész megtalálja egy válogatás a fedélzet vegyes által néző. Az előadó nyer, a tét pedig megtalálja a kártyát, ahol senki sem gyanakszik.
A Set-Up
Az előadó kínál tanítani egy kártya trükk, hogy a közönség. Miután a magyarázat nem maradt egy még nagyobb rejtély.
A Végső Árfolyam
A bűvész teszi a kártya helyet cserél egy másik kártyát, hogy arcát fel a néző kezét!
Keresztül
Az előadó tolja egyetlen kártya, át az asztalon. A hatást meg kell ismételni. A második kísérlet, az egész fedélzet utazik, bár a táblázat - kivéve egy kártya - az aláírt kiválasztása.
**Hangerő 4**
A Gyűlés
Az előadó talál három választás a négy ász csak egy shuffle.
Azt Hittem, Átvitel
Az előadó okoz egy kártyát, a néző arra gondoltam, hogy eltűnik egy csomag kártyát. A gondolat-a kártya újra megjelenik alatt a néző kezét.
A Nagy Stack
Ez egy szerencsejáték demo, hogy hozza a házat. Az előadó megkeveri a paklit kétszer foglalkozik magát a négy dáma. Ellenfele a négy királyok. Ha az előadóművész mutatja a kezét, ismét kiderült, hogy a négy ász.
A legjobb az Utolsó
Az előadó foglalkozik magát minden póker kéz a legalacsonyabbtól a legmagasabb. Ez közelebb lesz hozzá, hogy a repertoár azonnal!

Tulajdonságok

A nemek közötti:
Unisex
Teljesítmény Formában:
Bűvész trükkök
Jellemzők:
Kezdő,Tanulni,Varázslók,Dvd,Utca,Eltűnik,Úszó,Villogó,Profi,Színpadi,Emelkedik,Könnyű
Modell Száma:
5555
Típus:
kártya
Az Utasításokat:
Igen
Méret:
One Size
Anyag:
Fém
Márka Név:
ZXZ
Korosztály:
Felnőttek
Type1:
Trükkök
Type2:
közelről varázslat
type3:
mágikus kellékek
type4:
kártya mágia

A kategória legjobb ajánlatai