.

.

Univerzális Alumínium védőtok Objektív Védő Sapka SJCAM SJ5000 & SJ5000X & SJ5000 Wifi Sport Akció Kamera

Univerzális Alumínium védőtok Objektív Védő Sapka SJCAM SJ5000 & SJ5000X & SJ5000 Wifi Sport Akció Kamera

vásárlói vélemény:

HUF 4563.00 -11 %
HUF 5127.30
Áruk
Hozzáférhető a megrendeléshez


A termék
1. Teljesen új, kiváló minőségű.
2. Készült kiváló alumínium ötvözet.
3. Kompatibilis SJCAM SJ5000 & SJ5000 X & SJ5000 Wifi sport kamera.
4. Egy belső átmérő 40.5 mm UV Lencse pedig egy objektív védő sapka csatolták a elemet.
OEM Szívesen! mi lehet nyomtatni ügyfél grafika, logó, valamint Általános Méretű Esetben : 6.7 x 4.2 x 5.8 cm; UV Szűrő Átmérő : 40.5 mm Súly G. W : 125.1 g
1. Meg fogjuk küldeni az árut 3 munkanapon belül a teljes kifizetés megtörtént. Ha a fizetés nem elérhető, a megrendelést automatikusan bezáródik. 2. A vevő felelős bármilyen, biztosítás ,problémák, károk, amelyek által okozott hajójárat az ilyen balesetek, késedelem vagy egyéb kérdések. Különben is a vevőnek kell, hogy felelős minden adó és/vagy a vám által felszámított az ország. A termékek lesz Jelölve, hogy "ajándék" vagy a "minta" a könnyű vámkezelés kevesebb díjat. (ha azt akarod, hogy állapítsa meg az áruk, mint a többi elem neve, vagy adjon meg egy értéket az egyéni, kérjük, értesítsen minket, ha így a sorrendben).
1. A tranzakció biztonsági, bolt Csak ideiglenes támogatja a közvetlen online fizetés. 2. Teljes fizetés követő 7 napon belül a megrendelés, illetve a megrendelés érvénytelen lesz, vagy törölt a rendszer. 3. Győződjön meg róla, hogy elvégezte a részletes információkat, mint kapcsolattartó,cím,irányítószám, telefonszám, amikor kitöltésével a vevő adatait.
1. amikor az express gyere, pls arcát ellenőrzés. jel vétele után. 2. Mind az áru ellenőrzött szállítás előtt, szóval, ha nem elégedett a vásárlás, akkor lehet cserélni az elemeket egy héten vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy 24 órán belül kézhezvételétől számított a vásárlás. 3. A postaköltség díj nem téríthető vissza, vagy a megrendelő felelős minden vádat az adatszolgáltató, illetve reshipping. 4. Minden visszatér elemeket kell az eredeti feltételek, beleértve a négyzetet, majd a kellékek. például törött, karcos, stb. Kérjük, győződjön meg arról, hogy mit küldött vissza a terméket, illetve a jótállás felkínálja az ragasztott ott,ha nincs garancia felkínálja, vagy sem a termék, akkor visszatéríteni, vagy cserélni. 5. Minden elem,kérjük, küldje el a helyi posta air mail amikor küldje vissza.
1. A legtöbb termékekre vonatkozó importvám megfizetését (pl. az USA-ban), vagy egyéb feladatokat, valamint az egyéb díjakat, beleértve a hozzáadottérték-adó (HÉA) vagy egyéb adók. Ha ezek esetben fognak kivetni, illetve határozzák meg, amikor a szállítmány feldolgozása az alkalmazandó vám hivatal az országban. Kérjük, ellenőrizze, hogy az ország behozatali politika megérteni, s megállapítani, alkalmazhatóságát, valamint a felelősséget az ilyen vámokat, adókat a termékeket vásárol. 2. Minden alkalmazandó vámok, adók, ha nem tartalmazza a vételárat a megrendelés vagy az ügylet. Ha az alkalmaz, majd az vetik ki, akkor azok a (nem saját, vagy a terméket gyártó vagy a szállító) kizárólagos felelőssége, fizeti ki közvetlenül a kormány, illetve a futár cég, amikor a termékeket szállított. 3. Fizetés a fent említett vámok, illetékek, adók nem mi (vagy a terméket gyártó vagy a szállító) felelőssége 4. Mi nem vállal felelősséget esetleges szállítási késedelem, vagy a vám, mivel ez kívül esik a szabályozás.

Tulajdonságok

Márka Név:
PULUZ
Modell Száma:
for SJCAM SJ5000 & SJ5000X & SJ5000
Anyag:
Alumínium
Típus:
Eset
Kompatibilis Akció Fényképezőgép Márka:
Egyéb

A kategória legjobb ajánlatai