.

.

Személyre szabott 120pcs tételenként Királyi Tekercs Alakú, áttetsző Akril Esküvői Meghívó

Személyre szabott 120pcs tételenként Királyi Tekercs Alakú, áttetsző Akril Esküvői Meghívó

vásárlói vélemény:

HUF 92610.00
Áruk
Hozzáférhető a megrendeléshez


Személyre szabott 120pcs tételenként Királyi Tekercs Alakú, áttetsző Akril Esküvői Meghívó
Adó :
A termékek nem tartalmaznak semmilyen adót A vevő felelős minden, vám, díjak, adók. Mivel az adó probléma, ha a vevő hajlandó fogadni az árut a vevőnek kell fizetnie a visszatérő szállítási költség.Értsd meg,kérlek, köszönöm!
Méret : 5*7inch
Vastagság : 3mm
Materail : áttetsző akril
Alak : mint a képen
Mennyiség : 120 PCS
Karton méret : 40*40*30cm,120pcs/karton,teljes súly : 11kg/karton
Kedves vásárlók kérjük, vegye figyelembe :
Ha kell, papír, borítékok,Kérem, hagyjon üzenetet a rendelés !
Ha a vevő nem mondja, hogy kell neki papírt, a borítékokat vagy nem hagyj üzenetet a rendelés ,akkor nem küld papír borítékok, hogy a vevő,Kérjük, vegye figyelembe!
Köszönöm a megértést, illetve surpporting!
Fotók :
Biztonságos csomagolás :
Általános szerződési Feltételek
1.Kérem, engedje meg, legalább 2-4 hétig, amikor a megrendelés a levélpapírt.
2.Igazolás/s küldi meg az ügyfél utolsó felelőssége, hogy ellenőrizze, minden, különös figyelmet fordítva szöveg, helyesírás. Aláírásával/társkereső vissza a bizonyíték,/s ön elfogadja, hogy elolvasta a bizonyíték,/s minden rendben van. mi nem tehető felelőssé az esetleges hibákért, hogy észrevétlen maradt, miután a bizonyíték,/s aláírták. Bármilyen változás, hogy a megfogalmazás vagy helyesírási kell benyújtani egyértelműen írásban. Változások telefonon nem fogadható el.
3. Ha szüksége van bármilyen módosítást megerősítése után a bizonyíték,/s helyesek, valamint a nyomtatást, a személyre szabott részletek elkezdődött ez okoz felelős bele anyagok, illetve a munkaerő-befektetett.
4.Költségtérítést teljes mértékben felelős megszerzése szerzői jogi engedély kapcsolatos terveket, stb.
5.Lehet, hogy lemondja a megrendelést, mielőtt meghal a munka, de ezt Követően a fizetés teljes mértékben a munkát, majd megkezdte a rendelést.
6. Mi nem tehető felelőssé az áru szállítás közben elveszett, illetve bármely olyan kárt, amely akkor fordul elő, amikor közzé az egyes elemeket a vendégek. Az ön felelőssége, hogy ellenőrizze a megrendelés egyszer kapott értesíteni bennünket, semmilyen kárért, ami történt, míg a tranzit belül 24 óra kézhezvételétől számított. Szívesen gyűjteni a megrendelését közvetlenül tőlünk, a kinevezést.
7.Minden írószer kézzel készült lesz nagyon enyhe eltérések minden kártya. Ez is része a make-up, meg nem jelenti azt, hogy hibás.
8. A rendelés leadásával ön elfogadja ezeket a feltételeket.
9.Teljes visszatérítés nem lehetséges, miután a rendelés személyre szabott, biztosítani fogjuk a csere, ha hiba van a megrendelést nekünk.
10.Anyag : Anyag kissé eltérhetnek az egyes érdekében, mint mi beszállítóktól minden termék piaci trend időről időre változik, így a minta a képek lehet, hogy kissé eltér a tényleges érdekében, hogy lenne helye az alap egyéni színséma.
11. Szállítás : az ügyfelek felelőssége rendelni kártyákat, akkor az esküvő előtt a dátum, mint futár késések várhatók elfoglalt csúcsidőben. Kérjük, vegye figyelembe, szállítási idő az összes alá tartozó egyéni & vámkezelési eljárás.
12. A szállítmányokat, amelyek kereszt nemzeti határok lehet, hogy el kell számolni a Vámon a rendeltetési ország a szállítás előtt, hogy a Címzett. Ezt a folyamatot lehet késleltetni a megrendelés valamikor.

Tulajdonságok

szín:
Áttetsző Akril
Méret:
5X7inch
Zene:
No
nyaralás:
Esküvő
Márka Név:
HANTANG
Stílus:
Humán tudományok
Minta:
Egyoldalas Típus
Modell Száma:
HTGT-AWIC-223
Méret:
5*7inch
is_customized:
Yes
Típus:
Más Ünnepi & Party Kellékek

A kategória legjobb ajánlatai