.

.

TDOUBEAUTY Fogászati Mágneses Pünkösd Incisal Csapok Articulator Eszközök Állítható Berendezések Fogsor Articulator Teflon bevonat

TDOUBEAUTY Fogászati Mágneses Pünkösd Incisal Csapok Articulator Eszközök Állítható Berendezések Fogsor Articulator Teflon bevonat

vásárlói vélemény:

HUF 4622.00 -5 %
HUF 4865.40
Áruk
Hozzáférhető a megrendeléshez

A termék Jellemzői mágneses lemezek MÁGNESES FOGSOR ARTICULATORS áthelyezhető Könnyen használható, Elegancia, design, nagyon kényelmes művelet Tulajdonságok : mágneses lemezek MÁGNESES FOGSOR ARTICULATORS áthelyezhető Könnyen használható, Elegancia, design, nagyon kényelmes művelet Csomag Méret : 25.0 X 20,0 X 15.0 ( cm ) súly : 480g Szállítási Politika(NAGYON FONTOS,Ilona Olvassa el a rendelés Előtt)
AZ ÁR TARTALMAZZA A SZÁLLÍTÁSI DÍJAT IS, DE KIVÉVE A CSC VÁM CLEARANCS FELELŐS.
Elemek küld 48 órán belül, amint megkapjuk a teljes fizetés. Ha szeretné megrendelni további elemek, felveheti velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a kedvezmény. A több rendelt, a nagyobb kedvezményt kaphat!
Az összes elem kerül kiszállításra szerint A címeket, Ezért kérjük, szíveskedjen egyeztetni a szállítási címet először is, mielőtt megrendelését. Ha módosítani kell a regisztrált címére, kérjük, küldje el a post címét, e-mailben AZONNAL, vagy a vevő felelős a hibát, de az összes díjat.
Majdnem hajó az elem(ek), hogy a világ minden tájáról, mi a hajó a tétel(kivéve a nagyon kis tétel), hogy az USA-ban, közvetlenül a DHL,Ez körülbelül 5 8 munkanapon belül elérni. Szóval, ha Ömlesztve ez a tétel, akkor a hajó a DHL.
Ha nem az áru időben, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, amint lehetséges, ellenőrizni fogjuk, hogy a hajózási társaság, vagy adj egy jó megoldás(ad-visszatérítés), kérlek, ne aggódj!
Ha az elem sérült, a szülés alatt, amikor megérkezik, akkor megtagadhatja, vagy ha nyitva találja, azonnal lépjen kapcsolatba velünk, megoldja neked!

Tulajdonságok

Modell Száma:
TDOUBEAUTY-JT02
Funkció:
MÁGNESES FOGSOR ARTICULATORS
Méret:
BIG
Anyag:
Fém
Márka Név:
TDOUBEAUTY

A kategória legjobb ajánlatai