.

.

XTool EZ300 Pro 5 Rendszerek Diagnózis Motor,ABS,SRS,Sebességváltó, TPMS Jobb, mint MD802,TS401 Ingyenes Online Frissítés

XTool EZ300 Pro 5 Rendszerek Diagnózis Motor,ABS,SRS,Sebességváltó, TPMS Jobb, mint MD802,TS401 Ingyenes Online Frissítés

vásárlói vélemény:

HUF 75532.00 -25 %
HUF 100710.00
Áruk
Hozzáférhető a megrendeléshez


2017 XTool EZ300 Pro 5 Rendszerek Diagnózis Motor,ABS,SRS,Sebességváltó, TPMS ugyanazt a funkciót, creader a MD802,TS401
EZ300 PRO Funkció :
Más járművek enyhe különböző menük.
Közös fő funkció menüben a következő beállításokat tartalmazza :
Olvassa el ECU : ez a funkció olvasni ECU verzió információ, amely egyenértékű a "Rendszer Azonosító" vagy a "rendszerinformációk" néhány elektronikus vezérlő rendszerek, az egész olvasni ECU kapcsolódó szoftver, illetve hardver verzió, modellek, mind a gyártási dátum a diesel-motor, alkatrész-szám, stb. Kényelmes számunkra, hogy rekord a karbantartási folyamat, pedig ez is tesz későbbi időpontban visszajelzés kezelése könnyebb.
Olvassa el DTCs : olvasd el hibakódok tárolt ECU-t.
Tiszta DTCs : tiszta jelenlegi történelmi hibakódok memória ECU-ben, a feltevést, hogy a problémákat kiküszöbölni. A hibakódok nem lehet törölni felszámolása nélkül a bajok, amelyek hatására a diagnosztikai eszköz mindig olvasni a hibakód, mert a kód mindig menti ECU-t.
Javaslat : a felhasználóknak kell, jobb, ha nem tiszta hibakódok, kell rögzíteni a baj részletek elolvasása után kód, amely biztosítja, mint a referencia-karbantartás. Foglalkozik után bajok, nem lesz semmi baj kódot, amikor újra olvasni.
Olvassa el az Élő Adatok : az, hogy olvassa el a paraméterek a motor, mint az olaj nyomás, hőmérséklet, fordulatszám, üzemanyag olaj hőmérséklet, hűtőfolyadék hőmérséklet, beszívott levegő hőmérséklet, stb. E paraméterek alapján meg tudjuk ítélni, közvetlenül a probléma, amely segít, hogy szűkítsük a kört a karbantartás. Egyes járművek során a tényleges működés, a problémák, mint a teljesítmény jellemzők offset, érzékenység csökkentése, lehet megítélni az élő adatok. Ez a funkció szüksége van ránk, nagyon jól ismeri a motor paramétereit, például, amikor üresjárati sebesség 800 RPM, vagy 750 RPM, hűtőfolyadék működési hőmérséklet között 80~105℃, melyek a működési feszültség-idő minden egyes érzékelő, valamint a hajtómű?
Speciális Funkciók : attól függ, hogy a jármű modellek.
Működtetés/Ative/ Alkatrészek Teszt : elsősorban megítélni, hogy ezek a léptető alkatrészek motor megfelelően működik-e.
Elölnézet
Vissza Megtekintése
Top Kilátás EZ300 PRO Tabletta
①Micro USB : az Akkumulátor töltése, vagy az adatok szinkronizálás a PC
②DB15 Port:Támogatja a vezetékes kapcsolatot a kábel
③Power Gomb : a készülék be-vagy kikapcsolás Jármű Kapcsolat Teszt
Vezetékes Kapcsolat ① → ② → ③ → ④
egy. Csatlakoztassa a kábeleket, majd EZ300 PRO a következő sorrendben : ①→②→③→④
b. Kapcsolja be a gyújtást, majd kapcsolja be EZ300 PRO tabletta, majd érintse meg a EZ300 PRO alkalmazás teszt járművek. (A következőképpen jelennek meg)
① EZ300 PRO Központi ② Fő Vizsgálati Kábel ③ OBDⅡ-16 ④ Jármű
Óvintézkedések Használat Előtt A jármű tápegység rendelkezik, hogy megfeleljen a normál feszültség határok DC4.8 V-5 V. Mikor húzza ki, majd csatlakoztassa teszt vezeték hám, a felhasználók meg kell csípni a front-end a vezeték hámot, hogy húzza ki, majd csatlakoztassa, nem húzza a középső rész a vezeték hám. A felhasználók ellenőrizni kell, hogy a megfelelő irányba, a port, majd csatlakoztassa vízszintesen, amikor csatlakoztassa a vezetéket, hám, ahelyett, hogy behelyezése egy ferde utat, amely károsíthatja a terminál. Ha figyelembe néhány speciális funkciókat, tesztek, felhasználók kötelesek működtetni a készüléket a kezelési utasítás szerint. A jármű, akkor szigorúan meg a követelményeknek, például a feltételeket, hogy egy jármű modellek kell elérte a következők : motor hőmérséklete 80 ° c/105℃, kapcsolja ki a terhelést (például fényszórók, légkondicionáló, stb.), tedd gázpedál-ben megjelent pozíció, stb. Az ECU-t, a Kínai belföldi jármű modellek viszonylag higgadt, így amikor a felhasználók megfelelnek a feltételek, mint például az autó nem lehet vizsgálni, vagy a mérési adatok a baj, akkor meg kell vizsgálni, hogy a kiválasztott menü felel meg a vizsgált elektronikus ellenőrzési rendszer, vagy megtalálják az autó ECU-t, majd válassza ki a jobb oldali menüből a modell szerint a szám az ECU-címkét. Ha a felhasználó nem találja a vizsgált jármű modell vagy elektronikus ellenőrzési rendszer EZ300 PRO teszt menü, lehet, hogy kell frissíteni a szoftvert, vagy forduljon Xtool műszaki szolgálat minisztérium Betiltotta, hogy a kapcsolat teszt segítségével hám nem Xtool, hogy elkerülje a szükségtelen veszteségeket. Betiltották a kikapcsolás közvetlenül a kommunikáció között EZ300 PRO, valamint a jármű. Felhasználó törölni kívánt feladatot, majd vissza a fő felületen, majd kapcsolja ki. A készüléket ki kell helyezni, majd felemelte kicsit, hogy elkerülje az ütközést használata EZ300 PRO.

Tulajdonságok

Nyelv:
Angol, Spanyol
teljesítmény:
W
Elem Magasság:
23cm
Külső Vizsgálati Tanúsítvány:
CE
Elem Típusa:
Auto Gombot, Programozó
Anyag Típusa:
Műanyag
Elem Szélessége:
11cm
Modell Neve:
EZ300 PRO
Feszültség:
V
Hardver Verzió:
2017
Szoftver Verzió:
legújabb
Különleges Funkciók:
Wifi,Bluetooth
Márka Név:
XTOOL
Elem Hossza:
32cm
Elem Súlya:
2.5kg
Elektronikus:
Igen
minőség:
superior
Csomag:
Normál
teljesítmény:
Kiváló /erős, stabil
Garancia:
élettartam
technikai támogatás:
Rendelkezésre álló Időben
Értékesítés utáni Szolgáltatás:
Tökéletes, kényelmes
Frissítés:
Ingyenes Frissítés A Hivatalos Honlapján
szállítás:
Gyorsan Időben
Elem neve :
Xtool EZ300 PRO

A kategória legjobb ajánlatai