.

.

A Mercedes-Benz VITO Belső Ajtó Kar Többi Panel Berendezés Csík Chrome Lemez Karfa Matricák Kiterjed ABS Tartozékok 2db!

A Mercedes-Benz VITO Belső Ajtó Kar Többi Panel Berendezés Csík Chrome Lemez Karfa Matricák Kiterjed ABS Tartozékok 2db!

vásárlói vélemény:

HUF 11243.00 -15 %
HUF 13227.30
Áruk
Hozzáférhető a megrendeléshez


A Mercedes-Benz VITO 2016 Belső Ajtó Kar Többi Panel Berendezés Csík Chrome Lemez Karfa Matricák Kiterjed ABS Tartozékok 2db!
Elem Specifikáció
Márka : TOMEFON Felszerelés : A Mercedes-Benz Vito 2016 nem alkalmas a Mercedes-Benz V Class W447 ellenőrizni, mielőtt szállítási ki) Anyaga : Magas Minőségű ABS Króm Csomag : 2db/készlet telepítése Egyszerű. A 3 M kétoldalas autóipari szalag hátoldalán az elem. Vízálló , Nem Fakul, nem Rozsdásodik. Telepítési utasítások 1. Lépés Tisztítsa meg a felületet, amely a tételt kell alkalmazni, biztosítani száraz ingyenes olaj, greasa a viasz. 2. lépés Meghatározni pontos helyét elem. 3. lépés Távolítsa el a védőfóliát öntapadó, majd óvatosan, majd nyomja meg erősen, hogy biztosítsák a megfelelő tapadást. 4. lépés ne mozdítsa meg a elemet, vagy mossa le a kocsit, hogy 24 órán belül a telepítés után. Értesítés Ügyfelek Oroszország kérlek, hagyd el a teljes nevét, 3 angol szavakat. Mi csak a hajó az alapértelmezett cím alipay. Ha nem, értesítsen minket. Bármilyen kérdése van a termékkel kapcsolatban kérem, c ontact velünk . Szép napot minden ügyfelek ! : )

Tulajdonságok

Márka Név:
TOMEFON
Év:
A Mercedes-Benz Vito W447 2014 - 2017
Modell Neve:
WVT071
Külső Vizsgálati Tanúsítvány:
ISO9000
Elem Hossza:
10cm
Elem Szélessége:
5cm
Elem Magasság:
2cm
Elem Súlya:
0.6kg
Anyag Típusa:
ABS
Elem Típusa:
Belső Legömbölyített Léc

A kategória legjobb ajánlatai