.

.

2 Db Made in Taiwan Utazási Méret Sifter Laza Por Műanyag Edény, Forgó Sifter & Fekete Fedél (AY81(10)RSST-C=2db)

2 Db Made in Taiwan Utazási Méret Sifter Laza Por Műanyag Edény, Forgó Sifter & Fekete Fedél (AY81(10)RSST-C=2db)

vásárlói vélemény:

HUF 2106.00
Áruk
Hozzáférhető a megrendeléshez

Külföldi Vásárlók részére – Kérjük, vegye figyelembe : a) a Behozatali vámok, adók, díjak nem szerepelnek a tétel árát, illetve a szállítási díjat. Ezek a díjak a vevő felelőssége. b) Kérjük, ellenőrizze az ország vámhivatal meghatározni, hogy mi ezeket a további költségek előtt licitálás/vásárlás. Made in Tajvan Utazási Méret Sifter Laza Por Műanyag Edény, Forgó Sifter & Fekete Fedél
Sok 2
Kapacitás : 2.5 Gramm, A Laza Por
Szín : Átlátszó Üveg & Fekete Fedél
Anyag : Fedél & Case : Polisztirol (PS) Műanyag
Forgó Sifter : Polipropilén (PP) Műanyag
Méret : kb 1 1/2" átmérőjű, 21/25" magas (a sapka) (3.8 Dia x 2.1 cm H) ** Ingyenes Szállítás ** INGYENES KISZÁLLÍTÁS az alábbi országokban :
Ausztrália, Japán, Új-Zéland, Szingapúr, Egyesült Államok, Kanada, Egyesült Királyság, Németország, Franciaország, Belgium, Dánia, Finnország, Görögország, India, Írország, Olaszország, Korea, Lettország, Makaó, Malajzia, Mauritius, Moldova, Hollandia, Fülöp-Szigetek, Lengyelország, Portugália, Románia, San Marino, Szenegál, Dél-Afrikai Köztársaság, Törökország, Ukrajna. Ha az ország nem szerepel a fenti listában, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a szállítási költség, köszönöm. A hajó az áruk Gazdaság Szállítás a Chunghwa Post. Nyomon követési számot lesz, feltéve, hogy a vevő után a hajó ki az árut. A vám, adók, díjak nem szerepelnek a tétel árát, illetve a szállítási díjat. Ezek a díjak a vevő felelőssége. Kérjük, ellenőrizze, hogy az ország vámhivatal meghatározni, hogy mi ezeket a további költségek előtt licitálás / vásárlás. Valamikor a vámhatóság vizsgálja meg a csomagot, majd, valamikor nem. Küldünk a termék ajándékba, vagy mintát, majd tegye az alacsonyabb érték a számlát, hogy segítsen ügyfél elkerülni a behozatali vám. A legtöbb ügyfelünk nem tölthető, bármilyen szolgálatban, vagy térítés ellenében. Ha bármilyen speciális kérése van, kérjük, tudassa velünk, ha helyet érdekében. Minden árut szállítják ki a Tajvani jó kartondoboz a jó ár állapotban. A hajó áruk Gazdaság Szállítás a Chunghwa Post. Tanácsolja a nyomon követési számot a hivatkozás után küldje el a szállítmány. Kérjük, ne ajánlat, ha nem tudja elfogadni a szállítási információkat.

Tulajdonságok

Elem Típusa:
Újratölthető Palackok
Modell Száma:
AY81(10)RSST-C=2db
Név:
Forgó Sifter Jar
Színes Üveg:
Világos
Kötet Por :
2.5 gr
Méret:
3.8 Dia x 2.1 H cm

A kategória legjobb ajánlatai