.

.

Különleges 6M hálózati Kábel Ownice C200 Benz E Osztály DGS7949 Autó, DVD, ez a tétel nem árulunk külön-külön.

Különleges 6M hálózati Kábel Ownice C200 Benz E Osztály DGS7949 Autó, DVD, ez a tétel nem árulunk külön-külön.

vásárlói vélemény:

HUF 10797.30
Áruk
Hozzáférhető a megrendeléshez


Különleges 6 M hálózati Kábel Ownice C200 Benz E Osztály DGS7949 Autó, DVD, ez a tétel nem árulunk külön-külön.
Szállítás 1. Megjegyzés. Általában feldolgozása a rendelések 24 órán belül, miután fizetett, akkor jobb, akkor ellenőrizze az e-maileket, ez alatt az idő alatt, ha szükséges egyéb információk tőled.
2. Nem tudjuk, hogy P. O Box & nem szállít, anélkül, hogy vevő telefon Nincs.
3. Kérjük, ellenőrizze, hogy a szállítási cím ugyanaz, mint kitölteni a vatera piacterén érdekében.
4. Brazília ügyfelek, kérjük, értesítse adó nincs. (CNPJ NEM. vagy CPF NEM.) ha választani, a DHL vagy a Fed Ex.
5. Oroszország ügyfelek kérjük, adja meg a címzett TELJES NEVÉT.
6. Németország & Európa ügyfelek, kérjük, az EORI-nem. ha választani "Fed Ex" Szállítás.
7. Távoli terület díja kizárt, a címeket, a Távoli területeken a DHL/Fedex honlap, nem kerül felszámolásra egy extra US$35. Behozatali Adó NEM Vagyunk felelősek SEMMILYEN behozatali adó, egyéni díj, illetve vám-késleltetés. Ha a csomagot vissza a minket miatt a vevő hajlandó fizetni a fenti díjak NEM küldje el újra a csomagot, amíg a vevő teljes a díjat fizetni a vissza, majd küldje el újra költség. Vevő nem mondja le a megrendelést, vagy visszatérítési kérelem alapján a fenti okok miatt.
Igyekszünk segíteni a vásárlóknak, hogy minimálisra csökkentsék a kockázatot, a kifizető az adót. Mint a tapasztalatok, a 90% - ot is elérheti, hogy a vevő nélkül fizetnek adót, mint arról, hogy a tétel, mint minta vagy ajándék, de még mindig találni az ár alacsonyabb, mint a normál még akkor döntött, hogy fizet a vám! Vissza Visszatérítés Minden darab teljesen új, egyenesen a gyárból. Abban az esetben kap egy hibás elem, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba után 3 napon belül írja alá a számlát. Mi visszatérítjük, vagy cserélje ki.
Vissza követő 7 napon belül számlát lehet visszatérítés (kizárja a hajózási árufuvarozási)
Vissza számított 20 napon belül beérkezése után lehet cserélni.
Vissza számított 1 éven belül a vásárlás napjától lehet javítani.
Az ügyfelek felelőssége, hogy fizessem vissza postaköltséget, illetve a hajó a tételt vissza hozzánk. Küldjük vissza a költség.
Minden visszatér kell megerősítette a szolgáltatás után személyzet, nem vagyunk felelősek semmilyen vissza csomag, előzetes értesítés nélkül.
A nem hibás visszatér, ott lesz az adminisztrációs díj nem alkalmazandó. Jótállás EGY Év Gyári Garancia (a kiegészítők nem tartozék).
Jótállás érvényes, mint a :
(1) okozta Károk : az Indokolatlan viselni & könny, piszok, visszaélt, helytelen telepítés vagy művelet, hanyagság, baleset.
(2) Minden olyan kárért, amelyet a nem megfelelő csomagolás, amikor a vásárlók vissza az elemet minket.
(3) Ha az elem volt szétszerelt vagy javítását illetéktelen személy. Visszajelzés az Ügyfél kielégítő a végső célunk. Ha elégedett vagy a termékek, szolgáltatás, kérem, hagyjon minket, 5 csillag visszajelzés .
Ha problémája vagy kérdése van, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt nyílt vita, vagy elhagyja bármilyen visszajelzést.
Az üzenetek vagy e-mailek lesz a válasz, egy munkanapon belül. Ha nem kapja meg a választ, kérjük, küldje el újra az e-mail vagy a panasz, hogy a menedzser.

Tulajdonságok

Márka Név:
Ownice
Elem Típusa:
Kábelek, Adapterek & Sockets
Elem Típusa:
Hosszú Kábel Ownice C200 W211

A kategória legjobb ajánlatai